Avís legal | Baldellou Assegurances
C/ Barcelona, 27-29 bajos · 17002 Girona 972 201 988 xavier.baldellour@agencia.santalucia.es

Avís legal

El lloc web i el domini baldellouassegurances.com corresponen a FRANCISCO JAVIER BALDELLOU RODRIGUEZ (en endavant BALDELLOU ASSEGURANCES), amb CIF 40307355Q, agent d’assegurances exclusiu de SANTA LUCÍA, S.A., Companyia d’Assegurances i Reassegurances inscrit a la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb el número d’inscripció C017440307355Q.

Contacte:
Telèfon: 972201988
Correu electrònic: xavier.baldellour@agencia.santalucia.es

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics, pertanyen a BALDELLOU ASSEGURANCES, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús específicament en el seu lloc web. BALDELLOU ASSEGURANCES presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a BALDELLOU ASSEGURANCES, que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritza la utilització dels logotips, dissenys, marques o altres signes distintius de BALDELLOU ASSEGURANCES ni dels clients de BALDELLOU ASSEGURANCES sense autorització expressa, prèvia i per escrit dels respectius titulars dels drets.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a baldellouassegurances.com (framing).

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Tot i que BALDELLOU ASSEGURANCES actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això BALDELLOU ASSEGURANCES manifesta que les referències dels productes i preus que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa.

BALDELLOU ASSEGURANCES no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules.


Baldellou Assegurances
Agents exclusius de:
Baldellou Assegurances
Des de 1948 som agents exclusius, amb diferents oficines a la província de Girona, d'Assegurances Santalucía, empresa asseguradora amb més de 100 anys de trajectòria i referent a l'Estat espanyol.
Xavier Baldellou Rodriguez
Inscripció DGS C017440307355Q
© Copyright Baldellou Assegurances 2024
by NEORG
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
MENU

Baldellou Assegurances